СВЯТКУВАННЯ ПОКРОВИ В СЕЛАХ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

СВЯТКУВАННЯ ПОКРОВИ В СЕЛАХ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

14 жовтня 2021 року, у селах Івано-Франківської МТГ з нагоди відзначення свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва, Дня захисників і захисниць України, 79-ї річниці створення УПА відбулися урочисті віче та святкові концерти.

У закладах культури сіл Івано-Франківської міської територіальної громади творчі працівники разом з місцевою активною молоддю організували та провели урочисті заходи. Зокрема, в Угорниках, Тисменичанах, Узині,  Вовчинці, Камінному, Братківцях, Чернієві, біля могили борцям за волю України відбулися народні віче пам'яті загиблих воїнів, а в Радчі, Підлужжі, Добровлянах, Крихівцях, Хриплині, Чукалівці, Микитинцях, Драгомирчанах, Березівці – святкові концерти. Урочистості розпочиналися молебенем та хвилиною мовчання за загиблими, які в різні історичні періоди захищали свою Батьківщину.

Також урочистості відвідали міський голова Руслан Марцінків, заступники та радники міського голови, депутати міської та районної ради.За дорученням міського голови Руслана Марцінківа творчим працівникам було вручено грамоти за активну участь у становленні та розвитку Івано-Франківської міської територіальної громади.

Заходи відбулися за сприяння міського голови Руслана Марцінківа та Департаменту культури Івано-Франківської міської ради (директорка - заслужена працівниця культури України Надія Загурська).

Поділіться цим дописом на: