СВЯТО ДИТИНСТВА У СЕЛАХ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ МТГ

СВЯТО ДИТИНСТВА У СЕЛАХ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ МТГ

Літня пора завжди асоціюється з веселощами, розвагами та відпочинком. Саме тому традиційно у перший день літа на міжнародному рівні відзначається День захисту дітей. Метою свята є привернути увагу до захисту прав, життя та здоров’я дітей. Адже щасливі діти – це щасливе майбутнє.

З такої нагоди 1 червня творчими працівниками Будинків культури та Народних домів Івано-Франківської міської територіальної громади було організовано розважальні програми та конкурси для діток. Так, БК с.Черніїв спільно з бібліотекою-філією №16 і Черніївським ліцеєм провели годину дозвілля та книжкову мандрівку «Щасливі діти – щаслива Україна». Участь взяли маленькі талановиті вокалісти, музиканти й танцюристи села.

У БК с.Вовчинець відбулася музична вітальня «Дитячий музичний калейдоскоп» за участю вихованців продюсерського центру «Star team». Юні таланти і гості свята разом співали й танцювали, демонстрували свої знання під час вікторини, а за правильні відповіді отримали солодкі подарунки. Працівники бібліотеки-філії №10 підготували тематичну виставку малюнків «Україна очима дітей».

Для діток села Радча Будинок культури разом із бібліотекою-філією №25 провели святкування «Розфарбуй свій день у кольори». Організатори підготували розважальну програму з конкурсами та іграми, вікторинами та естафетами. Також малеча взяла участь у конкурсі малюнків крейдою.

А Будинок культури с. Драгомирчани та бібліотека-філія №24 провели мистецький колаж «Світ щасливого дитинства», де діти дізналися про свої права, зробили колаж з відбитків дитячих долоньок, малювали на асфальті та створили веселку дитячих мрій.

Ігри та розваги, конкурси та вікторини на радість малечі було організовано також і в селах Крихівці, Узин, Тисменичани та Чукалівка.

Радісне дитинство надзвичайно важливе для кожного. Щасливі посмішки та вогники в очах діток – це найбільша цінність цього світу. Тож даруймо діткам найкраще!

Поділіться цим дописом на: