СВЯТО ДЛЯ МАМИ: ЯК ПРИВІТАЛИ МАТУСЬ У СЕЛАХ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ МТГ

СВЯТО ДЛЯ МАМИ: ЯК ПРИВІТАЛИ МАТУСЬ У СЕЛАХ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ МТГ

В Україні традиційно свято найважливішої людини для кожного з нас – День матері – відзначають у другу неділю травня. Коли надворі вже панує весна і все навколо сповнюється співом найрізноманітніших птахів, українці спішать до своїх матерів з любов’ю та вдячністю подякувати за ласку й тепло. Так, цьогоріч матерів у кожному містечку та селі вшановували 9 травня.

У селах Івано-Франківської міської територіальної громади творчі працівники Будинків культури та Народних домів зорганізували чудові святкові програми для усіх матусь. Так, чуттєві й щемливі пісні на подяку матерям лунали недільного дня у селах Радча, Крихівці, Микитинці, Колодіївка, Братківці. До привітань долучилися і заступники міського голови Руслана Марцінківа, завітавши у кожне село. У своїх виступах представники влади наголосили на значимості та цінності материнської любові і закликали берегти своїх матусь. До привітань доєднались також радники міського голови.

Дорослі й малі подарували найріднішим щирі слова та гарний настрій. А в деяких селах для матерів підготували невеличкі подарунки. Зокрема, у с. Березівка подяками нагородили багатодітних матерів, а в с. Драгомирчани для матусь підготували пам’ятні грамоти «Найкраща мама на землі».

Дякуємо матерям за недоспані ночі, ніжність і безмежну турботу. Хай будуть довгими і щасливими роки життя кожної мами.

Поділіться цим дописом на: