СВІТ БОЖИЙ – ЯК ВЕЛИКДЕНЬ

СВІТ БОЖИЙ – ЯК ВЕЛИКДЕНЬ

6 квітня 2021 року за допомогою платформи Google meet відбулося онлайн-відкриття виставки «Світ Божий – як Великдень», яка експонується у виставковій залі Івано-Франківської дитячої художньої школи.  На виставці представлені композиції учнів школи на великодню тематику.

На виставці представлені художні роботи учнів перших, других та третіх класів, створені в умовах дистанційного навчання. Всі роботи підкуповують своєю щирістю, відкритістю, яскравими та сміливими кольорами, сповнені весняного настрою і передчуття світлого свята Великодня.

Творення композиції – це тривалий і клопіткий процес гармонійної взаємодії викладача та учня. Етап творчих пошуків, ідей, створення ескізів, навіть під час живого спілкування дається  непросто, а в режимі «онлайн», через маленький екран смартфона донести свої задуми і учням, і викладачам в рази складніше. 

Тому викладачі дитячої художньої школи стараються всіляко заохочувати учнів, публікуючи фотографії робіт на сторінці школи в соціальній мережі Facebook, проводячи онлайн-відкриття виставок, на яке запрошують приєднатися батьків та друзів.

Модерувала відкриття виставки директорка художньої школи Лілія Присяжнюк. Учні гордо розповідали про свої твори, про те, як їм малювалося вдома, слухали схвальні відгуки своїх викладачів. Батькам також сподобалася виставка.

Закінчили зустріч щирими побажаннями якнайшвидше повернутися за мольберти і на наступній виставці вже зустрітися всім разом у виставковому залі, а не в онлайні.

 

Поділіться цим дописом на: