ТВОРЧА ЗУСТРІЧ З ЛЮДМИЛОЮ ОХРІМЕНКО

ТВОРЧА ЗУСТРІЧ З ЛЮДМИЛОЮ ОХРІМЕНКО

22 травня 2024 р. о 12:00 в читальному залі Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради (вул. Пилипа Орлика, 5) відбулася творча зустріч з відомою харківською письменницею та волонтеркою, авторкою 9 книг, серед яких роман «Оскар», заснований на реальних подіях, який у 2021 році було визнано найкращим твором на воєнну тематику за версією міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова», Людмилою Охріменко. Бібліотечні стіни, як і серця всіх присутніх, були наповнені незвичайною енергетикою незвичайної жінки.

Творчість цієї багатогранної письменниці з потужним внутрішнім стержнем та неймовірною харизмою направду вражає. Її книги живі та глибокі за змістом, читаються напрочуд легко, непомітно, сторінка за сторінкою. У кожному рядку, в кожному слові відчувається історія героя, торкається струни серця і душі і нікого не залишає байдужим.

Талановита авторка зачарувала присутніх щирістю і теплом слова з першої миті свого виступу, дарувала то трепетне хвилювання, то радісний сміх. Зворушувала до сліз та заряджала своїм життєвим позитивом. Зустріч була яскравою, неймовірно емоційною і пройшла на одному диханні.

Наприкінці заходу в стінах читального залу утворилася черга поціновувачів творчості п. Людмили, адже майже кожен виявив бажання придбати її книги для своєї домашньої бібліотеки.

Щиро дякуємо п. Людмилі за подаровані емоції та з нетерпінням чекаємо наступної зустрічі!

Відповідальна за проведення заходу бібліотекар читального залу Зоряна Петрик.

Поділіться цим дописом на: