ТВОРЧА ЗУСТРІЧ З НАТАЛІЄЮ ГУРНИЦЬКОЮ

ТВОРЧА ЗУСТРІЧ З НАТАЛІЄЮ ГУРНИЦЬКОЮ

15 жовтня в читальному залі Івано-Франківської центральної бібліотеки відбулася творча зустріч з відомою українською письменницею, авторкою бестселеру "Мелодія кави у тональності кардамону" Наталією Гурницькою. За цією книгою знято однойменний серіал, тож присутні мали можливість дізнатися не тільки про те, як писалася книга, а й як знімався фільм.

Наталія Гурницька стала авторкою справжнього бестселера - історичної драми з виразною любовною лінією “Мелодія кави в тональності кардамону”. За цим твором у 2021 році на українські екрани вийшов десятисерійний фільм “Кава з кардамоном”, який знайшов відгук в серцях вдячних глядачів.

Письменниця щедро ділилася з присутніми своїми думками, поглядами на життя та творчість, викликами літературної праці тощо.

Завдяки яскравим та талановитим оповідям пані Наталії всі присутні могли перенестися на знімальний майданчик серіалу чи в середмістя Львова доби Габсбурзької монархії. Багато літераторка говорила і про свої романи “Мелодія кави в тональності сподівання” та “Багряний колір вічності”, - усі вони так чи інакше пов’язані між собою, а їхня дія завжди відбувається в рідному для Наталії Гурницької Львові.

Зараз авторка працює над новою книгою і пообіцяла франківцям після її виходу обов'язково приїхати з презентацією до нашого міста.

Відповідальні за проведення: бібліотекарка бібліотеки-філії №3 Віра Якимечко та працівники читального залу МЦБС.

Поділіться цим дописом на: