ТВОРЧА ЗУСТРІЧ З ОКСАНОЮ КУЗІВ

ТВОРЧА ЗУСТРІЧ З ОКСАНОЮ КУЗІВ

21 жовтня у читальному залі Івано-Франківської міської центральної бібліотеки відбулася творча зустріч з відомою українською письменницею Оксаною Кузів. Авторка презентувала увазі присутніх свій чималенький творчий доробок з 10 книг.

В читальній залі ЦБ Оксана Кузів не вперше, адже  раніше вже презентувала тут свої твори. На черговій зустрічі із шанувальниками письменниця представила свої нові книги та ткниги, які побачили світ протягом останніх 7 років. Присутні мали можливість послухали уривки романів «Собача любов», «Щемить», «Адамцьо», «Єнчий світ», а також поезії із збірок «В закапелках душі», «Задивлена в небо». Також авторка представила увазі присутніх свою нову книгу «Мереживо долі» та "Прозріння".

Майже дві години спілкування збігли майже непомітно. Поціновувачі творчості пані Оксани з охотою слухали про те, як створювалися її книги, про історії, які зачепили письменницю і подекуди змушували її по декілька днів без спину писати свої твори.

Справжньою несподіванкою для бібліотеки стало те, що Оксана Кузів подарувала 30 своїх книг "Задивлена в небо" міським бібліотекам, тож тепер читачі матимуть нагоду ще ближче познайомитись з улюбленою письменницею.

Наприкінці зустрічі винуватиці зустрічі було вручено подяку за вагомий внесок у розвиток літератури Іаано-Франківської міської територіальної громади від директорки Департаменту культури Надії Загурської та подяку від бібліотеки. А відтак всі присутні мали можливість придбати книги письменниці та сфотографуватись з нею на пам'ять.

Відповідальні за проведення заходу працівники читального залу ЦБ.

 

Поділіться цим дописом на: