ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ БУДИНКУ КУЛЬТУРИ С. ВОВЧИНЕЦЬ НА ФЕСТИВАЛІ "МЕЛОДІЇ ПАРКУ"

ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ БУДИНКУ КУЛЬТУРИ С. ВОВЧИНЕЦЬ НА ФЕСТИВАЛІ "МЕЛОДІЇ ПАРКУ"

18 липня о 16.00 год на літній сцені міського парку культури і відпочинку імені Т. Шевченка відбувся концерт творчих колективів та солістів Будинку культури с.Вовчинець в рамках VIII міського фестивалю «Мелодії парку».
Презентувати рідне село – саме таким був меседж цьогорічного звітного концерту. У пролозі свята вихованці гуртка художнього читання «Скарбниця Слова» Юлія Витвицька, Іван Храбатин та Анна Левицька вийшли з оберегами села: образом Матері Божої (бо день села відзначаємо на свято Успіння Пресвятої Богородиці), образом святого Архистратига Михаїла (опікун села, в честь якого названо храм Божий) та хлібом і сіллю, що також символізують святість і є духовним оберегом села.
Ведучі свята – Оксана Карпаш та Сергій Самборський – ділилися цікавими фактами про мальовниче село Вовчинець та презентували присутнім колективи, керівниками яких є творчі працівники Будинку культури: Надія Данишенко, Наталія Шевчук та Оксана Карпаш.
Прекрасні музичні твори прозвучали у виконанні народного аматорського хору «Червона калина», жіночого вокального ансамблю «Берегиня», вокального ансамблю «Гомін», вокального тріо «Мальви», вокального ансамблю «Маків цвіт», вокального ансамблю «Ріка життя», дуетів у складі Івана Храбатина та Анни Шевчук, Марії та Анечки Романів, солістів Анни Левицької, Анни Шевчук та Оксани Карпаш.
Музика знаходить палкий відгук в серці кожної людини, в ній вона черпає натхнення і сили, світлі сподівання та чисті прагнення, тому глядачі заслуховувалися талантом вовчинецьких митців і обдаровували їх щедрими оплесками.
Бертольд Брехт сказав: «Всі види мистецтв служать найвеличнішому із мистецтв – мистецтву жити на землі»!
Тож цієї неділі творчі працівники Будинку культури с. Вовчинець (директор - Оксана Карпаш) і талановиті мешканці села подарували людям радість, щирі почуття та внесли свою лепту у збереження автентичності та примноження величі української національної культури.

Поділіться цим дописом на: