ТВОРЧИЙ СНІДАНОК З ВІДОМОЮ ПИСЬМЕННИЦЕЮ ОЛЬГОЮ ДЕРКАЧОВОЮ

ТВОРЧИЙ СНІДАНОК З ВІДОМОЮ ПИСЬМЕННИЦЕЮ ОЛЬГОЮ ДЕРКАЧОВОЮ

Протягом тижня, з 17 по 24 серпня, Івано-Франківська міська централізована бібліотечна система до 30-річчя відновлення Незалежності України проводила розіграш у мережі Фейсбук. Переможець розіграшу мав унікальну можливість поснідати разом з відомою франківською письменницею Ольгою Деркачовою.

Перемогла у конкурсі Наталія Бутюк, тож 31 серпня вона мала унікальну можливість поспілкуватись з відомою українською письменницею Ольгою Деркачовою, поснідаши з нею у "Львівській майстерні шоколаду". До товариства долучилась і директорка Івано-Франківської МЦБС Оксана Вовк, тож розмова була цікава і насичена, а в її центрі, звісно, книги.

Родзинкою творчого сніданкового спілкування стала нова книга письменниці, яка щойно побачила світ у видавницвті "Дискурсус" - "Пальто британської королеви". До слова, книгу презентуватимуть увазі франківців уже наступного тижня.

Переможці розіграшу, які розташувались на другому і третьому місці, отримали пам'ятні подарунки від організаторів - книгу поезій Софії Весни "Віра. Надія. Кохання" та блокноти і сувенірні горнятка з логотипом МЦБС.

Поділіться цим дописом на: