У БЕРЕЗІВЦІ ВІДСВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ СЕЛА ТА 35 РІЧНИЦЮ ЗАСНУВАННЯ БУДИНКУ КУЛЬТУРИ

У БЕРЕЗІВЦІ ВІДСВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ СЕЛА ТА 35 РІЧНИЦЮ ЗАСНУВАННЯ БУДИНКУ КУЛЬТУРИ

На День Святої Трійці у селі Березівка Івано-Франківської міської територіальної громади відзначили 588 річницю заснування села та 35 річницю створення Будинку культури. З такої нагоди 20 червня для мешканців та гостей Березівки творчі працівники Будинку культури підготували святковий концерт.

Розпочали музичну програму з виконання гімну села та благословення отця Богдана. З вітальним словом виступив міський голова Руслан Марцінків та за доброю традицією нагородив іменинників. Привітання з нагоди Дня села звучали і  від народної депутатки України Оксани Савчук. Радник міського голови с. Березівка Василь Римик звернувся до присутніх зі святковою промовою та вручив грамоти і подарунки найактивнішим мешканцям громади села. Долучилась до вітань і директорка Департаменту культури, заслужена працівниця культури України Надія Загурська, подякувавши за багаторічну працю колишнім очільникам Будинку культури та бібліотеки.

Своїми виступами на концерті дивували місцеві колективи - струнний ансамбль "Фієста", танцювальний ансамбль "Казка" та солісти. Музичний номер та жартівливу сценку підготувала для гостей заходу скаутська організація «Пласт» с. Березівка. Завітали привітати зі святом і музичні колективи та сольні виконавці з сусідніх сіл - Тисменичан, Братківців та Камінного. А подарунком від міських закладів культури стали вокальні номери народного аматорського академічного молодіжного хору "Мелодія" Центру культури і мистецтв та солісток Світлани Микитюк і Руслани Денеги. Ведучі заходу Яна Кубрак та Наталія Курпель.

Завершенням свята стали мелодійні пісні у виконанні Тетяни Бариляк. Чудове свято відбулося за сприяння міського голови Руслана Марцінківа та Департаменту культури міської ради.

Поділіться цим дописом на: