У БІБЛІОТЕЦІ ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ З ВЛАСТОЮ ВЛАСЕНКО

У БІБЛІОТЕЦІ ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ З ВЛАСТОЮ ВЛАСЕНКО

20 березня у бібліотеці-філії №4 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбулася творча зустріч з відомою письменницею Властою Власенко.

Письменниця представила увазі читачів свої дві поетичні збірки "Зґарди" та "Афини", розповіла звідки з'явився такий цікавий псевдонім (справжнє ім'я авторки - Богдана Ковалюк), поділилася таємницею народження в її душі віршів, а ще дозволила зазирнути у творчі плани, в яких - вихід нової книги прозових творів.

Під час зустрічі звучали вірші авторства Власти Власенко у виконанні юних читачів бібліотеки, а також інструментальні композиції у виконанні знаної франківської скрипальки Любові Литвинчук.

Та найбільшою родзинкою заходу стало прочитання авторкою власних творів, адже авторська подача - завжди особлива, а читання Власти Власенко - це справжня містерія.

Час зустрічі збіг зовсім непомітно, та, сподіваємо, буде ще неодна нагода для творчого спілкування у наших книгозбірнях.

Захід відбувся в рамках проведення у бібліотеках Івано-Франківської МЦБС показових заходів, а також організатори приурочили його Всесвітньому дню поезії, який відзначатимемо завтра.

Поділіться цим дописом на: