У МІСЬКОМУ НАРОДНОМУ ДОМІ ГОВОРИЛИ ПРО ГРУДНЕ ВИГОДОВУВАННЯ

У МІСЬКОМУ НАРОДНОМУ ДОМІ ГОВОРИЛИ ПРО ГРУДНЕ ВИГОДОВУВАННЯ

15 серпня в Міському Народному домі відбулася зустріч з консультанткою з грудного вигодовування, сімейною лікаркою, головною спеціалісткою управління охорони здоров'я Івано-Франківської міської ради Марією Хакімовою на тему "Грудне вигодовування та догляд за дитиною вдома".

Після народження дитини і спочатку грудного вигодовування кожна жінка, окрім радості материнства, зустрічається також із проблемами правильного догляду за новонародженим. Зокрема, певні труднощі виникають і з грудним вигодовуванням. На цьому етапі кожна молода мама дуже потребує підтримки.

Тому працівники Міського Народбного дому запланували саме цю зустріч , щоб підняти такі важливі питання, як правильне вигодовування (грудним молоком, молочною сумішшю), прикорми, дерматити, як справитись вдома з новонародженою дитиною, правильна гігієна, фізичний розвиток молюка.

На зустрічі молоді мамусі мали змогу задавати запитання, які для них були важливими, та поділитися власним досвідом.

До слова, саме на цій зустрічі вирішили при Міському Народному домі стоврити клуб за інтересами "Супермама", тож попереду чекає ще багато цікавих і неординарних імпрез.

Поділіться цим дописом на: