У СЕРЦІ З ПІСНЕЮ ГАЛИНИ ТЕРЛЕЦЬКОЇ

У СЕРЦІ З ПІСНЕЮ ГАЛИНИ ТЕРЛЕЦЬКОЇ

25 травня у Навчально-методичному центрі культури і туризму Прикарпаття відбувся творчий вечір «З піснею в серці» композиторки Галини Терлецької з нагоди відзначення 30-ї річниці пісенної творчості та 70-літнього ювілею. Захід організували творчі працівники Народного дому «Княгинин».

До світлиці Навчально-методичного центру культури і туризму Прикарпаття зійшлися друзі і знайомі, колеги по роботі і учні композиторки, поціновувачі і шанувальники її творчості, виконавці її пісень дорослі і маленькі - велика культурна інтелігентна родина нашого міста.

На вечорі був представлений багатогранний пісенний доробок з різних, виданих і ще не виданих, збірок композиторки. У виконанні творчих колективів міста прозвучали твори Галини Терлецької, багато з них були виконані вперше.

На творчому вечорі ювілярка ділилася спогадами про вчительську працю, історіями написання своїх пісень, присутні могли переглянути відеофрагменти про життя композиторки. А ще лунали слова вдячності, спогади і побажання, які додають наснаги до творчості і радості від життя.

Вітали ювілярку і поважні гості – народна депутатка України Оксана Савчук, заступник міського голови Олександр Левицький та директорка Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, Заслужена працівниця культури України Надія Загурська.

Поділіться цим дописом на: