У ТИСМЕНИЧАНСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ ВІДБУЛОСЯ СВЯТО ДЛЯ ДІТЕЙ

У ТИСМЕНИЧАНСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ ВІДБУЛОСЯ СВЯТО ДЛЯ ДІТЕЙ

Кожного року в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. В цей день відбуваються веселі заходи, концерти. Окрім того, це ще й перший день літа та початок літніх канікул. Вирішили до святкування дня дитини долучитись і бібліотекарі бібліотеки-філії №22 с. Тисменичани Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради. Для своїх читачів організували бібліопікнік «Ми діти твої, Україно!».

Діти – це квіти життя. Немає нічого кращого, дорожчого та бажанішого в цілому світі для батьків, аніж діти. Лише діти приносять в життя щастя, радість та гармонію. Вони вчать нас життєвої мудрості, дарують нам сенс у житті. А ми, в свою чергу, покликані зробити все, аби їхнє дитинство було щасливим і захищеним.

Тож для своїх юних читачів  бібліотекарі бібліотеки-філії №22 с. Тисменичани підготували історію виникнення свята, цікаві факти про дітей, а також цікаві вікторини. Діти відповідали на запитання жартівливої вікторини у вигляді тестів «Що я знаю про здоровий спосіб життя?». Менші дітки відгадували казкову вікторину «У казки на гостинах». Також працівники бібліотеки зачитували дітям їхні права та роз’яснювали обов’язки. Наголосили, що з 2012 року в цей день ще святкують Всесвітній день батьків.

Захоплюючим заняттям виявилась «тістоліпка». З солоного кольорового тіста учасники заходу виробляли різні фігурки, ліпили подарунки для своїх батьків. Пробували себе діти у складанні кубика-рубика та різних головоломок. А на вулиці пройшли веселі ігри з надувними кульками. 

 

Поділіться цим дописом на: