У ЦЕНТРІ СУЧАСНОГО МИСТЕЦТВА МОЖНА ОГЛЯНУТИ ВИСТАВКУ АНАТОЛІЯ ФУРЛЕТА

У ЦЕНТРІ СУЧАСНОГО МИСТЕЦТВА МОЖНА ОГЛЯНУТИ ВИСТАВКУ АНАТОЛІЯ ФУРЛЕТА

28 лютого в Центрі сучасного мистецтва Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, який сьогодні функціонує у будівлі міської ратуші, відбулося відкриття чергової феєричної виставки. Цього разу свої роботи увазі франківців та гостей міста представив відомий український художних Анатолій Фурлет.

Виставка називається «…Цей крихкий… Цей загадковий світ…» і роботи, представлені в її рамках, справді занурюють глядача у таємничий світ неординарного художнього бачення. Графічні і живописні роботи, які представленні на виставці, виконані у неперевершеному, сформованому, впізнаному стилі митця, для якого характерно старовинна традиційність, образність, архаїчність символів, і відчуття зв’язку минулого і теперішнього.

На виставці представлено 26 графічних робіт майстра і 4 живописних. Більшість з них створено під враженням після подорожі до Кам’яної Могили, що під Мелітополем.

На відкриття виставки завітало чимало франківських художників, а також громадськість та всі, хто цінує і любить сучасне мистецтво. З особливим пошанівком до творчості Анатолія Фурлета відгукнулися такі знані місцеві мистці, як М. Мурафа, М. Якимечко та ніші.

Завітала на відкриття виставки та подякувала мистцеві за неймовірну творчість і директорка Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, заслужена працівниця культури України Надія Загурська.

Виставку можна буде оглянути до 19 березня.

Поділіться цим дописом на: