УГОРНИЦЬКІ МОТИВИ У "МЕЛОДІЯХ ПАРКУ"

УГОРНИЦЬКІ МОТИВИ У "МЕЛОДІЯХ ПАРКУ"

20 червня в рамках VIII фестивалю мистецтв "Мелодії парку" відбувся концерт творчих колективів Народного дому с. Угорники. Присутні мали можливість насолодитися українськими піснями у чудовому виконанні угорницьких талантів.

Протягом години присутні насолоджувалися чудовими українськими піснями, а також поетичними рядками, які декламували юні угорничани. А, оскільки у неділю ми святкували три чудових свята - Трійцю (Зелені свята), День батька та День медичного працівника зі сцени звучали численні вітання та хороші слова для всіх франківських татів і наших янголів у білих халатах - медиків.

Творча робота Народного дому с. Угорники проводиться на високому рівні, в чому мали можливість переконатися всі присутні на концерті. Тут виступали і переможці найрізноманітніших конкурсів, і колективи, яким присвоєно звання "народний аматорський". Тож творчій команді народного дому була вручена подяка від директорки Департаменту культури Івано-Франківської міської ради Надії Загурської за внесок у розвиток культури Івано-Франківської міської територіальної громади.

На жаль, концертну програму перервав дощ, але, незважаючи на потужну червневу зливу, глядачі продовжували підтримувати артистів.

Концерт відбувся за сприяння міського голови Руслана Марцінківа та Департаменту культури міської ради.

 

Поділіться цим дописом на: