УРОЧИСТОСТІ ДО ДНЯ МЕДИКА

УРОЧИСТОСТІ ДО ДНЯ МЕДИКА

17 червня у Палаці Потоцьких відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня медика, який в Україні святкуватимуть наступної неділі. Франківських медиків вітали найкращими піснями, побажаннями і сувенірними подарунками.

Для франківських лікарів звучали найщиріші вітання від міського голови Руслана Марцінківа, секретаря міської ради Віктора Синишина, заступника міського голови Олександра Левицького, начальника управління охорони здоров'я Марії Бойко. Також з вітаннями для медиків звернулися численні друзі, серед яких і Департамент культури міської ради, очолюваний заслуженою працівницею культури Надією Загурською. Працівників медичної сфери було нагороджено численними грамотами, подяками та почесними відзнаками.

Зі сцени свої пісні медикам присвятили кращі франківські колективи та виконавці. Свої пісенні вітання медичним працівникам подарували солістка обласної філармонії ім. І. Маланюк Оксана Романюк, гурт "Адоро", переможець талант-шоу "Голос країни" Сергій Лазановський, вихованці продюсерського центру "Стар Тім" І. Батюк та вихованці хореографічної школи. Хвилинку гумору подарував Ігор Чепіль, а на завершення свята прозвучали чудові пісні у виконанні заслуженої артистки України Світлани Весни.

Сьогодні лікарі тримають ще один фронт у нашій країні - ковідний, і щодня стоять на варті людського життя, тож від кожного в ці дні на адресу медиків звучать найщиріші привітання з професійним святом і слова подяки за неоціненну працю.

Під час заходу також вшанували пам'ять тих медиків, які, рятуючи пацієнтів, на жаль, не змогли побороти хворобу самі.

Концертна програма підготовлена за сприяння Департаменту культури міської ради. 

Поділіться цим дописом на: