УСПІШНИМ БУТИ ЛЕГКО

УСПІШНИМ БУТИ ЛЕГКО

19 квітня в коледжі університету Короля Данила в рамках клубу "Цікаві зустрічі" Центру культури і мистецтв відбувся захід "Успішним бути легко". Лектором виступив проректор з розвитку та комунікації, професор кафедри теорії та історії держави і права, доктор юридичних наук Олег Ігорович Андрухів, депутат міської ради та співвиконавець міської програми протидії вживання алкоголю неповнолітніми.

Олег Ігорович Андрухів - один з ініціаторів запровадження в школах Івано-Франківська уроків тверезості, адже вважає, що  тверезі, думаючі люди - це  безпечне, самодостатнє  суспільство, яке претендує на успішне й щасливе життя.

Вмотивовані цікавою лекцією студенти усвідомили, що для того, щоб стати успішними, насамперед,  потрібно бути тверезими, дисциплінованими, активними й вмотивованими. Потрібно планувати свій день, багато читати, вживати тільки збалансовану здорову їжу й регулярно займатися спортом. Ставити перед собою цілі та робити кроки для їх досягнення - такі основні шляхи до успіху було обговорено з молодими людьми.

Захід підготували творчі працівники Центру культури і мистецтв Івано-Франківської міської територіальної громади.

Поділіться цим дописом на: