В ОНМЦ ВІДКРИЛАСЯ ВИСТАВКА НІЖИНСЬКИХ МИСТЦІВ

В ОНМЦ ВІДКРИЛАСЯ ВИСТАВКА НІЖИНСЬКИХ МИСТЦІВ

16 вересня у приміщенні виставкової зали Навчально-методичного центру культури і туризму Прикарпаття відкрилася виставка робіт ніжинської художниці Катерини Васєчко «Незламні» та фотоколажів історичних краєвидів м. Ніжина фотохудожника О. Нікітки.

Виставка зорганізована Департаментом культури Івано-Франківської міської ради та управлінням культури і туризму Ніжинської міської ради в рамках меморандуму про співпрацю між Івано-Франківською та Ніжинською міськими територіальними громадами.

На відкриття виставки завітала ціла делегація з Ніжина на чолі з начальницею управління культури і туризму Ніжинської міської ради Тетяною Бассак.

Вітали гостей міський голова Руслан Марцінків та секретар Івано-Франківської міської ради Віктор Синишин, висловивши слова вдячності та підтримки, а також сподівання на подальшу тісну співпрацю.

Також впродовж двох днів делегація брала участь у кількох робочих зустрічах з представниками закладів культури нашої громади, аби перейняти наш досвід та поділитися своїм.

А виставку всі бажаючі можуть оглянути до 23 вересня включно. 

Поділіться цим дописом на: