В ОПРИШІВЦЯХ ДІТИ РОЗМАЛЬОВУВАЛИ КАЗКУ

В ОПРИШІВЦЯХ ДІТИ РОЗМАЛЬОВУВАЛИ КАЗКУ

Літо – надзвичайна пора, а особливо для дітей. Щоб вони не забували про книжку, але водночас могли провести з нею час весело і по-літньому цікаво протягом літа у бібліотеках міста реалізовується проєкт «Літо+». В рамках проєкту відбувається ряд найрізноманітніших заходів, покликаних створти для найменших користувачів цікаве книжкове дозвілля.

08 червня 2021 року в рамках проекту «Літо +» в бібліотеці-філії №8 (вул. Блавацького, 1) МЦБС Департаменту культури Івано–Франківської міської ради бібліотекарка для дітей мікрорайону організувала художню майстерку «Розмалюй казку».

Саме в цей день зібралася весела та гамірна компанія дітей, яка дуже любить літо і казки. Спочатку бібліотекарка розповіла присутнім, що таке казка та провела вікторину «Найкращий знавець казки». Потім діти розмальовували своїх казкових героїв та розгадували кросворди. 

Веселі посмішки та гарний настрій панував протягом заходу. А на завершення діти отримали від бібліотекарки ще й смаколики. Та головне, що з бібліотеки вони йшли з чудовим настроєм і обов’язково ще сюди повернуться.

Поділіться цим дописом на: