ВАСИЛЬ БАБІЙ ПРЕЗЕНТУВАВ ЧЕТВЕРТЕ ЧИСЛО "СЕРАФИНЦІВ"

ВАСИЛЬ БАБІЙ ПРЕЗЕНТУВАВ ЧЕТВЕРТЕ ЧИСЛО "СЕРАФИНЦІВ"

25 жовтня в читальному залі Івано-Франківської міської централізованої бібліотечної системи відбулася презентація четвертого номера краєзнавчого літературно-мистецького журналу "Серафинці". Альманах виходить під егідою Національної спілки письменників України та Товариства письменників і журналістів ім. І. Франка.

Редактором журналу є знаний на Прикарпатті письменник та краєзнавець Василь Бабій. Під палітуркою альманаху редколегія зібрала цікаві зразки прози та поезії, а також краєзнавчих розвідок, статей про літературне життя міста та області.

На презентацію завітали автори творів, надрукованих в альманасі, а також поціновувачі сучасної літератури. Зокрема, зі словом виступили співавтори альманаху: літературний критик, голова ТОПІЖу Є. Баран, письменники Г. Мельник, М. Батіг, І. Війтенко, В. Мойсишин, І. Гаврилович, В. Смирнов та інші. Хто має бажання познайомитись з альманахом, може це зробити, завітавши у читальний зал ЦБ, що по вул. П. Орлика, 5.

Наприкінці заходу Василь Бабій запевнив, що альманах буде і надалі видаватися і п'яте число идання буде точно. Тож, чекаємо!

А хто має бажання познайомитись з презентованим виданням, це можна зробити, завітавши в читальний зал центральбної бібліотеки, що по вул. П. Орлика, 5.

Поділіться цим дописом на: