ВЕЛИКОДНЄ МІСТО НА СТОМЕТРІВЦІ

ВЕЛИКОДНЄ МІСТО НА СТОМЕТРІВЦІ

8 травня об 11.00 год на пішохідній зоні вулиці Незалежності  стараннями викладачів Івано-Франківської художньої школи було організовано арт-простір "Великоднє місто". Увазі франківців та гостей нашого міста була представлена виставка дитячих художніх композицій, на яких юні художники зобразили рідне місто.

Роботи виконані у найрізноманітніших техніках і вирізняються особливою майстерністю. Крім того, організатори прикрасили вистаку декоративними паперовими пташками.

Також на виставці був розгорнений картонний макет міської ратуші, прикрашений вишиванкою та писанками, що додало експозиції особливого святкового забарвлення і послугувало для створення оригінальної фотозони.

Годину виставка експонувалася на пішохідній вулиці Незалежності біля стоматкорпусу Івано-Франківського національного медичного університету, а відтак, через погіршення погодніх умов, її перемістили під колони книгарні "Букініст". Тут експозиція набула ще вишуканішого вигляду, тож перехожі з зацікавленням оглядали картини, фотографувалися і, звісно, зачудовувалися талантами юних маестро.

Відповідальна за організацію заходу О. Шутка.

 

Поділіться цим дописом на: