ВЕЛИКОДНІ ПРИВІТАННЯ ВІД МИСТЕЦЬКИХ КОЛЕКТИВІВ

ВЕЛИКОДНІ ПРИВІТАННЯ ВІД МИСТЕЦЬКИХ КОЛЕКТИВІВ

В ці Великодні дні – 26 квітня о 15.00 год. - об’єднавшись разом у спільній молитві, спільній надії і вірі в перемогу добра над злом, на площі  Вічевого майдану відбувся захід з нагоди Воскресіння Господнього. На жаль, Великодній  день, який нам завжди приносить радість, веселість, цього року овіяний смутком війни, смутком великих втрат.

В цей день також згадували ще одну  сумну сторінку нашої історії, адже саме 26 квітня 36 років тому почався відлік Чорнобильської катастрофи, яка вразила весь світ, трагічні наслідки, якої відчуватиме ще не одне наступне покоління.

У заході звучали великодні та патріотичні твори у виконанні муніципальної капели бандуристів, керівник ЗПКУ Марта Шевченко, хормейстер Ірина Моргулець, народних аматорських вокальних ансамблів «Смерічка», керівник Леся Мельник, та «Черемош», керівник Богдан Парумба. Також співали солісти ЦКМ Петро Гарасимів, Леся Мельник та Андрій Галавай. 

Фінальним акордом заходу стала пісня Софії Федини «З нами Бог» у виконанні вокального тріо ЦКМ у складі Ірини Борух, Оксани Данильчук та ведучої концерту – Ірини Пасічник. 

Захід відбувся стараннями творчих працівників Центру культури і мистецтв Івано-Франківської МТГ.

 

Поділіться цим дописом на: