ВЕРЕСЕНЬ ВІДЧИНЯЄ ДВЕРІ ДО НОВИХ ЗНАНЬ І ВМІНЬ!

ВЕРЕСЕНЬ ВІДЧИНЯЄ ДВЕРІ ДО НОВИХ ЗНАНЬ І ВМІНЬ!

Першовересень для школярів, особливо наймолодших, завжди сповнений особливих очікувань і особливих див. Щоб додати цьому святу неординарного звучання мистецькі школи міста у неділю, 4 вересня, на літній естраді парку організували для діток цікаві майстер-класи.

Викладачі Івано-Франківських дитячих музичних №1 ім. М. Лисенка, №2 ім. В. Барвінського та №3 ім. А. Кос-Анатольського провели майстер-класи гри на музичних інструментах. Ударні інструменти, баян, сопілка, бандура, саксофон – всі ці інструменти кожен з бажаючих міг потримати в руках і спробувати їх у "живій" грі та обрати той, що припав до душі для майбутнього навчання.

Викладачі та їх вихованці демонстрували і власну майстерність та можливості кожного з інструментів, таким чином заохочуючи присутніх і собі спробувати осилити науку гри на представлених музичних інструментах, вступивши на навчання до мистецьких шкіл.

Ділилася своїми таємницями танцю і й Івано-Франківська дитяча хореографічна школа.

А ще всі разом співали українських народних та патріотичних і повстанських пісень, піднімаючи бойовий дух собі і присутнім.

Тож не прогавте можливості відкрити дітям особливий світ мистецтва, який починається за дверима кожної із мистецьких шкіл міста.

Вперед до перемоги і нових знань!

Поділіться цим дописом на: