ВІЧЕ-РЕКВІЄМ У ПАРКУ ВОЇНІВ-ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТІВ

ВІЧЕ-РЕКВІЄМ У ПАРКУ ВОЇНІВ-ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТІВ

 
 

15 лютого в парку воїнів-інтернаціоністів м. Івано-Франківська відбулось віче-реквієм з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32 річниці виведення військ з республіки Афганістан.

Такі вшанування полеглих в Афганістані  та інших країнах прикарпатців відбуваються у парку воїнів-інтернаціоналістів щороку, збираючи учасників бойових дій, які згадуютьті буремні часи та своїх побратимів. Віддати шану пам’яті загиблих приходять знайомі, друзі та рідні, яким і досі особливо болить непоправна втрата.

Вшанувати воїнів прийшла і влада міста та області. Зокрема, міський голова Руслан Марцінків висловив слова співчуття сім’ям загиблих. Також з пам'ятним словом до присутніх звернулася заступниця голови Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук та голова Івано-Франківської міської організації Української спілки ветеранів Афганістану Віктор Омельченко.

Пісенними виступами до заходу долучились солістки Міського Народного дому Оксана Кречко та Руслана Денега. А концертну програму підготували творчі працівники Центру культури та мистецтв Івано-Франківської міської територіальної громади: сценарій - Ольга Левицька, ведуча - Ірина Пасічник.

Поділіться цим дописом на: