ВІЧЕ З НАГОДИ 114 РІЧНИЦІ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ СТЕПАНА БАНДЕРИ

ВІЧЕ З НАГОДИ 114 РІЧНИЦІ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ СТЕПАНА БАНДЕРИ

Уже традиційно, 1 січня вся Україна відзначає не тільки прихід нового року, а й день народження провідника ОУН-Б, Героя України Степана Бандери. Щороку активно до відзначення цього дня долучається і наше місто.

З нагоди 114 річниці від дня народження Провідника біля пам'ятника по вулиці Є. Коновальця відбулося урочисте віче. Як завжди, зібралося чимало франківців та гостей міста, які шанують постать великого українця та відданого усім серцем Україні націоналіста.

Представники духовенства відслужили пам'ятну панахиду, з вітальним словом звернулися міський голова Руслан Марцінків, народна депутатка України Оксана Савчук та інші. У кожному виступі – поцінування високих ідей Степана Бандери та його внеску у становлення незалежної України.

Музичного орамлення заходу додали виступи муніципального духового оркестру, муніципальної капели бандуристів та народного артиста України Михайла Кривеня.

Підготували мистецьку частину віча працівники Центру культури та мистецтв Івано-Франківської міської територіальної громади.

Поділіться цим дописом на: