ВІДБУЛАСЯ ПРЕСКОНФЕРЕНЦІЯ ЩОДО ПРОВЕДЕННЯ ХІІІ ФЕСТИВАЛЮ "КОЛЯДА НА МАЙЗЛЯХ"

ВІДБУЛАСЯ ПРЕСКОНФЕРЕНЦІЯ ЩОДО ПРОВЕДЕННЯ ХІІІ ФЕСТИВАЛЮ "КОЛЯДА НА МАЙЗЛЯХ"

4 січня у приміщенні Івано-Франківського Архієпархіального управління відбулась пресконференція з нагоди проведення в Івано-Франківську XIII Міжнародного Різдвяного фестивалю «Коляда на Майзлях». Організатори фестивалю розповіли, хто цьогоріч візьме участь у фестивалі та які цікаві виступи зможуть побачити мешканці та гості нашого міста.

Про особливості цьогорічного фестивалю розповідали Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський УГКЦ Владика Володимир Війтишин, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, начальник Управління культури, національностей та релігій Івано-Франківської облдержадміністрації Володимир Федорак, директора Департаменту культури Надія Загурська, заступниця начальника Управління культури, національностей та релігій Тетяна Лапка, директор ОТБ «Галичина» Ігор Дебенко,  заступник голови Івано-Франківської обласної ради Василь Гладій, ігумен монастиря Царя Христа ЧСВВ, голова оргкомітету фестивалю о. Артемій Новіцький та члени оргкомітету фестивалю Ігор Дем’янець та Любов Терлецька.

Фестиваль триватиме з 9 по 14 січня 2022 року в храмі Царя Христа. Всі охочі зможуть переглянути виступи учасників фестивалю в режимі «онлайн» в соціальній мережі «Фейсбук», на ОТБ «Галичина». А також виступи учасників фестивалю транслюватимуться на екрані в центральній частині міста (Вічевий майдан).

Цьогоріч у фестивалі візьмуть участь понад 50 колективів з різних куточків України та з-за кордону. Директора Департаменту культури Надія Загурська зазначила, що фестиваль розпочнеться яскравою ходою з різдвяними шопками. Буде сформовано 4 колони, які прямуватимуть з різних храмів Франківська до Вічевого майдану, де відбудеться відкриття фестивалю.

Запрошуємо всіх до Івано-Франківська на фестиваль. З програмою фестивалю можна познайомитися за посилянаням: http://culture.if.ua/event/xiii-mizhnarodnii-rizdvianii-festival-koliada-na-maizliakh

Поділіться цим дописом на: