ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА

ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА

25 січня в Департаменті культури Івано-Франківської міської ради відбулася зустріч з представниками Червоного Хреста щодо можливої співпраці у майбутньому. А саме – провідною темою зустрічі було створення оптимальної моделі активного довголіття для потреб людей похилого віку на базі «Клубу людей золотого віку», який діє при Бібліотеці-філії №7 Івано-Франківської міської централізованої бібліотечної системи.

Обговорили можливості підписання меморандуму про співпрацю, який створить можливості для надання психосоціальної підтримки, базових медичних послуг, соціальних послуг, включаючи юридичні консультації, можливості для постійного навчання та всебічного розвитку, і звичайно, створення якісного соціокультрного дозвілля для учасників даного клубу.

Також темою обговорення стала і можливість співпраці у напрямку втілення цікавих програм для соціокультурного розвитку дітей.

Участь у зустрічі взяли директорка департаменту культури Надія Загурська, заступник директора Любомир Никорак, директорка Івано-Франківської МЦБС Оксана Вовк, завідувачка Бібліотеки-філії №7, керівниця «Клубу людей золотого віку» Ірина Тарновецька-Мороз та представники Червоного Хреста – програмна координаторка Івано-Франківської обласної організації Товариства Червоного Хреста Мирошниченко Анна і фахівчиня з питань охорони здоров’я Швейцарського Червоного Хреста Лариса Швецова.

Втілення вищезазначеної програми буде здійснюватися за підтримки Швейцарського Червоного Хреста.

Поділіться цим дописом на: