ВІДБУЛОСЬ ПРЕДСТАВЛЕННЯ ФІЛЬМУ ПРО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК ОЧИМА ДІТЕЙ

ВІДБУЛОСЬ ПРЕДСТАВЛЕННЯ ФІЛЬМУ ПРО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК ОЧИМА ДІТЕЙ

З нагоди Дня міста, в рамках фестивалю "Мелодії парку", 23 травня на літній естраді міського парку відбувся концерт-презентація фільму "Легенди нашого міста очима дітей". З екрану дитячими словами до присутніх промовляла сама історія Івано-Франківська.

Ідея інтрерпретувати історію Івано-Франківська з допомогою дитячого бачення з’явилася в художніх керівників Міського Народного дому Руслани Денеги та Народного дому «Княгинин» Любові Терлецької. Згодом ця ідея інтерпретувалася у бажання відзняти невеличкий фільм і подарувати його франківцям до Дня міста.

Тож, 23 травня на літінй естраді міського парку всі присутні мали можливість іще раз поринути в історичні лабіринти нашого міста, а ще - разом з дітками віртуально прогулятися вулицями Івано-Франківська та послухати, що вони розкажуть про той чи інший куточок.

Виявилось, що дітки надзвитчайно люблять історію і цікаво її інтерпретують. А розповідають про наше місто та легендарних осіб талановиті діти - учасники Клубу обдарованої молоді НД "Просвіта": Христина Бандура, Софія, Вероніка та Гліб Швецови, Ангеліна Ковальчук, Соломія Григорук, Евеліна Єсишин, Єлизавета та Ніколь Тхір, Ксенія та Христина Слободян, Тетяна Басараб, Андрій Голинський, Марко та Евеліна Герули, Діана Чуйко та Єва Панченко.

Ідея, робота з дітьми над текстами, відеозйомка, монтаж  – Руслана Денега.

Сценарій, режисура, музичне оформлення та монтаж – Любов Терлецька, звукорежисер – Іван Лабач.

Фільм можна переглянути за посиланням: 

 

 

Поділіться цим дописом на: