ВІДБУВСЯ КОНКУРС ЧИТЦІВ, ПРИУРОЧЕНИЙ 210 РІЧНИЦІ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ШЕВЧЕНКА

ВІДБУВСЯ КОНКУРС ЧИТЦІВ, ПРИУРОЧЕНИЙ 210 РІЧНИЦІ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ШЕВЧЕНКА

Тарас Шевченко невичерпний і нескінченний. У ньому наша історія і наше сьогодення. Його полум'яне слово боролося за правду під час усіх українських революцій і звучить сьогодні, як заклик до боротьби за нашу свободу: "Борітеся поборете - Вам бог помагає. За вас правда, за вас слава і воля святая!".

28 лютого відбувся міський огляд- конкурс читців, присвячений 210 річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка.

У конкурсі взяли участь читці, представники закладів культури Івано-Франківської територіальної громади, навчальних закладів Івано-Франківська та дошкільних закладів міста.

До присутніх звернулася директорка Департаменту культури Надія Загурська, побажавши учасникам успіху у конкурсі. Вона відмітила, що зараз, як ніколи, актуальна поезія українського Кобзаря і висловила надію на те, що наступний конкурс вже відбуватиметься у мирній Україні.

Читці вражали аудиторію своєю виконавською майстерністю, оригінальною подачею, емоціями та щирістю.

Членам журі направду було важко визначати переможців, бо кожен з виконавців був достойним і переконливим.

Володарів призових місць буде нагороджено на урочистому заході до 210 річниці дня народження Тараса Шевченка, який відбудеться 8 березня в Івано-Франківській дитячій музичній школі №1 ім. М. Лисенка.

Поділіться цим дописом на: