ВІДБУВСЯ КОНКУРС ЧИТЦІВ У С. ЧУКАЛІВКА

ВІДБУВСЯ КОНКУРС ЧИТЦІВ У С. ЧУКАЛІВКА

21 лютого 2021 року  в Будинку культури с. Чукалівка відбувся огляд-конкурс, приурочений 207 річниці від дня народження Тараса Шевченка та Міжнародного дня рідної мови. Участь в конкурсі взяли сільські аматори художнього слова різної вікової категорії.

Постать Тараса Шевченка посідає особливе місце в історії та культурі нашого народу, тож недивно, що до кожних роковин з його дня народження усі заклади культури намагаються долучитися цікавими неординарними заходами - зустрічами, концертами, конкурсами тощо.

Вирішили долучитись до відзначення 207 річниці від дня народження великого Кобзаря і творчі працівники Будинку культури с. Чукалівка Центру культури і мистецтв Івано-Франківської міської територіальної громади, організувавши та провівши конкурс читців.

Участь в конкурсі взяли місцеві сільські таланти, здебільшого діти шкільного віку та молодь. Учасники з невдаваною щирістю, душевністю артистично декламували вірші Т. Шевченка, І. Франка, поезію Л. Костенко, Л. Українки, В. Стуса, П. Тичини.

А після завершення програми конкурсу компетентне журі у складі методиста з народної творчості Центу культури і мистецтв Ольги Левицької, директора Будинку культури с. Чукалівка Миколи Дорошенка та завідувачки бібліотеки-філії №21 Івано-Франківської МЦБС Марини Шібель визначило переможців, які візьмуть участь у міському конкурсі читців у Івано-Франківську, що організовуватиме 25 лютого Департамент культури Івано-Франківської міської ради. Серед них -  Мельник Анна та Влашин Софія.

Всі учасники конкурсу нагороджені подяками за участь у конкурсі та пам’ятними сувенірами. 

Поділіться цим дописом на: