ВІДЕОКОНЦЕРТ ДО ДНЯ СВ. ВАЛЕНТИНА

ВІДЕОКОНЦЕРТ ДО ДНЯ СВ. ВАЛЕНТИНА

9 лютого 2021р. у  Міському Народному домі відбулися зйомки відеоконцерту до Дня святого Валентина  “Твої листи завжди пахнуть зів'ялими трояндами...”

У концерті взяли участь творчі працівники та мистецькі колективи Міського Народного дому: Р. Денега, О. Кречко, тріо “Дольче", А. Іванова, О. Данильчук, ВІА “Сопілка проджект". Завдяки злагодженій роботі відеооператорів С. Бардашевської, Я. Мельник, Р. Денеги, І.Лабача, звукорежисера О. Пономарьова, світлооператора М. Данильчук, художього керівника і режисера О. Данильчук та за сприянням директорки міського дому М. Корпанюк вдалось втілити та реалізувати творчий задум концерту.

Основною ідеєю відеоконцерту є розкриття символічного значення “валентики” та листів про кохання, якими ми щороку обмінюємось у День Святого Валентина. Переосмислення життя Святого та його історії кохання.

У концерті було використано і прочитано лист Лесі Українки -  “Твої листи завжди пахнуть зів'ялими трояндами” - як основну концепцію драматургії, а також вперше було продекламовано вірш (написаний спеціально до цього дійства) прикарпатського поета — Володимира Красуліна.

Запрошуємо переглянути відеоконцерт та зануритись в атмосферу свята, романтики і кохання, яке так творчо передали всі учасники відеоконцерту.

Поділіться цим дописом на: