ВІДЕОЗАХІД ДО ДНЯ ГІДНОСТІ І СВОБОДИ

ВІДЕОЗАХІД ДО ДНЯ ГІДНОСТІ І СВОБОДИ

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи. Встановлено його на честь Помаранчевої революції 2004 року і Революції Гідності 2013 року.

Сьогодні ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та всіх українських воїнів, які беруть участь у війні на сході держави, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній і суверенній державі. Усі вони залишаються в пам’яті народу назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь.

З нагоди свята художні працівники Народного дому с. Угорники підготували відеозахід "В той день, коли закінчиться війна", присвячений Дню Гідності та Свободи. Участь у ньому взяли учасники літературного гуртка "Ранок" (керівник Г. Мартиненко): Марія Міськова, Павло Сорока, Андрій Рудяк, Дмитро Міськов та Анастастасія Станкевич. Також участь у заході взяв народний аматорський вокальний ансамбль "Коралі" під керівництвом Г. Мартиненко.

Організатори заходу дякують за цікаву екскурсію та сприяння у проведенні зйомки адміністратору Музею Небесної Сотні пані Світлані Картуш.

Нехай буде мирне небо над українською землею, добробут й родинна злагода у домівках українців, не згасає віра в щасливе майбутнє Української держави!

 

Поділіться цим дописом на: