ВІДЕОЗУСТРІЧ З НАДІЄЮ КЛИМЧУК

ВІДЕОЗУСТРІЧ З НАДІЄЮ КЛИМЧУК

21 березня до Всесвітнього дня поезії творчі працівники Муніципального Цетнру дозвілля організували відеозустріч з цікавою, неординарною творчою особистістю Надією Климчук. Відеозахід відбувся в рамках засідання клубу цікавих зустрічей «Давайте знайомитись», який працює при Центрі. 

Надія Климчук - сучасна, активна та творча жінка, що вірить у гармонію, мрії та любов. Закінчила Навчально-науковий інститут мистецтв ПНУ. Працювала у Центрі дитячої та юнацької творчості, Центральному Народному домі, в управлінні культури Івано-Франківської міської ради, управлінні культури, національностей та релігій ОДА, отримала ступінь магістра державної служби України. Зараз почувається органічно та комфортно, працюючи у Департаменті адміністративних послуг міської ради, але як творча особистість, продовжує писати вірші, музику та пісні на замовлення українським виконавцям. 

Надія каже:

"Я дуже довго не наважувалася оприлюднювати свої вірші та пісні... Україна багата талантами, зокрема, у поетичній та музичних сферах, і я не вважаю, що хоч найменшим своїм промінчиком можу торкнутися таланту творчих особистостей. Але я не можу не писати. Це не моя професія, це моє хоббі, я пишу для себе і радію, коли мої вірші та мелодії знаходять відгук у інших серцях. Тому мій заклик до усіх: хто хоче писати, хто іноді щось пише, хто соромиться того, що пише - зупиніться, видихніть і прийміть себе і свої таланти. Знаю, про що ви думаєте: хіба у мене є талант, хіба це комусь потрібно? Я щоранку себе запитую про це. Однак, це, найперше, потрібно мені, вам, кожній небайдужій душі, котру щось у цьому світі турбує і наповнює почуттями. Якщо є бажання та іскра, щоб висловити свої почуття, поділитись емоціями Любові та Добра, - зробіть це. Зробіть це для себе!"

Відповідальні за захід творчі працівники Муніципального Центру дозвілля.

До перегляду глядачам пропонуємо вірш Надії Климчук "Старомодна". 

Поділіться цим дописом на: