ВІДКРИТТЯ ВИСТАВКИ "ГРА" ДЗВІНКИ ЗАГАЙСЬКОЇ

ВІДКРИТТЯ ВИСТАВКИ "ГРА" ДЗВІНКИ ЗАГАЙСЬКОЇ

21 липня у галереї Центру сучасного мистецтва відбулося відкриття виставки «Гра» львівської художниці Дзвінки Загайської. На виставці представлено 27 робіт, виконаних у техніці живопису на склі, чимало з яких авторка написала спеціально для цієї події.

Сама художниця – Дзвінка Загайська – народилася у Львові, а зростала і починала свій творчий шлях у м. Дрогобич. Сферу зацікавлення мисткині становить народне мистецтво, традиційна культура та символіка. За час професійної діяльності у художниці нараховується більше 20 реалізованих виставок та персональних проєктів.

Хаотичний набір знаків, символів, кольорових абстрактних плям та форм творить персональний ігровий простір, в якому кожен може віднайти власні асоціації виходячи з свого життєвого досвіду, знань та світосприйняття – все це покладено в основу художніх творів виставки «Гра».

Цикл робіт створений заради самого процесу творення. Вільний від чітких змістовних навантажень та керований лише суб'єктивним  естетичним та композиційним розумінням через призму власного авторського світорозуміння у форматі гри.       

Виставка триватиме до 6 серпня за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Марійки Підгірянки, 23 (вхід з вулиці В. Стефаника).         

Поділіться цим дописом на: