ВІДКРИТТЯ ВИСТАВКИ "МИСТЕЦЬКОГО БРАТСТВА"

ВІДКРИТТЯ ВИСТАВКИ "МИСТЕЦЬКОГО БРАТСТВА"

24 листопада о 17.00 год в галереї Центру сучасного мистецтва відбулося відкриття виставки «Мистецького братства» - групи Івано-Франківських митців, діяльність якої спрямована на згуртування митців, їхній професійний розвиток та популяризацію їхньої творчості.

Автори, серед яких Ігор Роп’яник, Олександр Данилюк, Володимир Семчук, Анатолій Мельник, Ірина Кравець, Христина Гут, Мирослав Качмарик, Василь Семко, Ірина Король, Михайло Дейнега, Оксана Ландьєл, Богдан і Орест Кузіви, Христина і Валерій Дувіраки, Петро Грицюк, Володимир Березний, Олександр Торбяк, Галина Петрова, представили  майже півсотні робіт. На виставці можна побачити останній доробок авторів, що приємно дивує стильовим і технічним виконанням, а також різноманітністю форм вираження: живопис, графіка, витинанка, скульптура, ковка та інші. У галереї панує творчий затишок із чудово підібраних кольорів на полотнах та мистецьких вигинах дерев'яних фігур.

Виставка триватиме до 13 грудня включно за адресою: Івано-Франківськ, Марійки Підгірянки, 23 (вхід з вулиці Стефаника). Вхід із наявним ковід-сертифікатом або дійсним ПЛР-тестом.

Поділіться цим дописом на: