ВИСТАВА "ПОВСТАНСЬКА КОЛЯДА"

ВИСТАВА "ПОВСТАНСЬКА КОЛЯДА"

11 лютого 2021 р. стараннями Народного дому «Княгинин» організовано музично-драматичну виставу "Повстанська коляда". Дійство відбувалося у приміщенні Івано-Франківського обласного музею визвольної боротьби ім. С. Бандери.

До підготовки та проведення долучилися представники різних колективів та організацій. Так, участь взяли творчі працівники НД «Княгинин» та вищезгаданого музею. Крім того, задіяли талановитих акторів театру-студії "Жива історія", завідуючого трупою театру ляльок ім. М. Підгірянки, членів молодіжного крила Братства вояків ОУН-УПА, учасників молодіжного хору "Осанна" та членів міського осередку товариства репресованих та політв'язнів. Технічну підтримку надало обласне товариство «Меморіал».

Вистава перенесла глядача у тихий різдвяний святвечір народних повстанців, зобразила весь смуток і водночас радість тих непростих і важливих для становлення українства часів.

Завдяки чудовій і злагодженій організаційно-постановочній роботі художнього керівника НД "Княгинин" Любові Терлецької та Оксани Романів присутні отримали можливість заглянути в нелегку історію нашого краю та пройнятись духом повстанського Різдва.

Переглянути виставу можна було і в режимі «онлайн» на сторінці музею.

Поділіться цим дописом на: