ВИСТАВКА "20-21.СЕЛФІ ЗІ СМЕРТЮ" В ЦЕНТРІ СУЧАСНОГО МИСТЕЦТВА

ВИСТАВКА "20-21.СЕЛФІ ЗІ СМЕРТЮ" В ЦЕНТРІ СУЧАСНОГО МИСТЕЦТВА

22 вересня в галереї Центру сучасного мистецтва відбулося відкриття виставки «20-21.СЕЛФІ ЗІ СМЕРТЮ» відомої української художниці Антоніни Денисюк (Львів). У галереї представлена серія робіт, присвячена Сovid 19, та інформаційнійні рефлексії 2020-го року, а також окремі твори різних років, тематично об’єднаних в актуальну експозицію.

Сама авторка про свої твори говорить:

"Я сумніваюся, що в момент Смерті кожному з нас стане зрозумілим сенс життя і його вартість. Ми нічим не зможемо оперувати, якщо будуть знищені елементи присутності. Мистецтво є не тільки артефактом історії, воно є нашим основним свідком. Сучасна філософія 20-21 не дає пояснення процесів направленості думки та до чого прямує людство на даному етапі".

На відкриття виставки завітали знайомі художниці, поціновувачі її творчості та колеги - івано-франківські майстри пензля.

Техніка виконання і різноманіття представлених художніх робіт обов’язково здивують відвідувачів. Авторка представила олійний живопис, принти акварелей, інсталяції, відео і чимало графічних листів.   

Виставка триватиме до 8 жовтня за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. М. Підгірянки, 23. Запрошуємо!        

Поділіться цим дописом на: