ВИСТАВКА ХУДОЖНИКІВ СПІЛЬНОТИ “CITYART” ВІДКРИЛАСЯ У МІСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ

ВИСТАВКА ХУДОЖНИКІВ СПІЛЬНОТИ “CITYART” ВІДКРИЛАСЯ У МІСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ

7 листопада в читальному залі ЦБ МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради відкрили виставку творчої групи молодих художників “CityArt”.

Учасники “Міста мистецтва” працюють в різноманітних стилях, жанрах та напрямках. Об'єднались молоді художники Василь Винник, Василь Голендир, Вікторія Марчук, Соломія Дзюба, Марія Князевич, Тетяна Здерко, Надія Драгула та інші навесні поточного року за ініціативи художника-графіка Олега Надольського.

У виставці, що стартувала 7 листопада й триватиме місяць, взяли участь 9 художників, які представили публіці 21 картину - пейзажі, натюрморти, графіку. 

“Романтика” - тема і назва цієї виставки, адже підкреслює світогляд і прочуття пензля учасників СітіАрту. Виставка для більшості молодих митців стала дебютною, а отже і стартом у творчому шляху.

Вернісаж відвідали поціновувачі живопису: представники влади, громадських організацій, літератори та читачі книгозбірні. Присутні мали змогу познайомитися з художниками, й провести час у спілкуванні серед полотен.

Захід організували й провели працівники краєзнавчого відділу МЦБС.

Поділіться цим дописом на: