ВИСТАВКА ПОЛОТЕН ФРАНКІВСЬКИХ ХУДОЖНИКІВ ПРОСТО НЕБА

ВИСТАВКА ПОЛОТЕН ФРАНКІВСЬКИХ ХУДОЖНИКІВ ПРОСТО НЕБА

До Дня міста, 7 травня 2021 року, на площі Ринок стараннями працівників Центру сучасного мистецтва Департаменту культури Івано-Франківської міської ради була організована виставка івано-франківських художників. А щоб поціновувачі мистецтва глибше могли зануритись у намальоване і відчути високий дух мистецтва тут виступив народний аматорський камерний оркестр викладачів Івано-Франківської дитячої музичної школи №2 ім. В. Барвінського.

Виставка просто неба та ще й полотна, на яких зображені улюблені вулиці франківців стала чудовим подарунком для мешканців та гостей нашого міста. Уже з 10.00 год перехожі мали можливість насолоджуватися живописними полотнами місцевих художників - Володимира Шияна, Федора Матейчука та Михайла Юсип'юка. З картин до глядачів привітно посміхалися затишні франківські вулички та двори, з якими чи не в кожного з нас пов’язана своя неповторна історія.

Крім того, щоб присутні ще більше могли відчути святковий дух та перейнятися особливою, високою аурою мистецтва з 13.00 год під колонами міської ратуші свою мистецьку святкову програму представив народний аматорський камерний оркестр викладачів Івано-Франківської дитячої музичної школи №2 ім. В. Барвінського під керівництвом Тараса Гундера (диригент - Андрій Дейчаківський). У виконанні оркестру пролунали чудові зразки ураїнської та світової класики.

Переглянути експозицію та послухати оркестр на площі Ринок можна було до 14.00 год.

Відповідальний за організацію виставки директор ЦСМ А. Шнайдер.

Поділіться цим дописом на: