ВИЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ ДИТЯЧОГО МАЛЮНКА "ПОРТРЕТ МАМИ"

ВИЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ ДИТЯЧОГО МАЛЮНКА "ПОРТРЕТ МАМИ"

6 травня було визначено переможців конкурсу дитячого малюнка «Портрет мами», приуроченого Дню матері, який тривав впродовж квітня. Переможців обирали з понад 150 творчих робіт.

2 квітня Центром сучасного мистецтва спільно з Департаментом культури Івано-Франківської міської ради було оголошено міський конкурс дитячого малюнка «Портрет мами». До участі були запрошені юні художники 6-14 років. До кінця квітня вони мали можливість надіслати свої малюнки або електронною поштою, або принести безпосередньо в Центр сучасного мистецтва. Всього в конкурсі взяли участь 156 авторів, які представили на розгляд журі 159 творчих робіт.

5-6 травня авторитетне журі у складі Михайла Дейнеги, Богдана Губаля та Миколи Якимечка відібрало по три кращі роботи в кожній з двох вікових категорій (6-11 років та 12-14 років). Переможці отримають нагороди від Департаменту культури.

Таким чином переможцями стали: 

  • у віковій категорії 6-11 років: Хомей Анастасія (1 місце); Кульчицька Олександра (2 місце) та Маслій Ярослав (3 місце);
  • у віковій категорії 11-14 років перемогли: Костіна Анна (1 місце), Турко Христина (2 місце) та Єременко Юлія(3 місце).

Центром сучасного мистецтва також було додатково визначено по три кращі роботи. Перевага надавалась творчому підходу, цікавим рішенням та виконанню. Серед відзначених: у віковій категорії 6-11 років - Викалюк Вероніка, Хомей Анастасія, Щерб’як Вікторія; у віковій категорії 12-14 років - Феношин Евеліна, Біліщук Вікторія та Гриців Іванка.

9 травня о 13.00 год в Івано-Франківському Центрі сучасного мистецтва буде відкрито виставку дитячих малюнків, які брали участь у конкурсі.  На виставці буде представлено творчі роботи, виконані в живописних, графічних, комбінованих техніках та техніках аплікації та асамбляжу.

 

Поділіться цим дописом на: