ВСІ ПРОЄКТИ РЕАЛІЗОВАНО

ВСІ ПРОЄКТИ РЕАЛІЗОВАНО

Щорічно в Івано-Франківську проводиться міський конкурс проєктів і програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства, а також міська цільова програма «Бюджет участі». Заклади та установи культури завжди активно долучаються до участі в даних конкурсах.

Цього року заклади та установи Департаменту культури Івано-Франківської міської ради у співпраці з громадськими організаціями виграли 7 проєктів у міському конкурсі проєктів і програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства. Зокрема:

  • Івано-Франківська міська централізована бібліотечна система – проєкт «Цифрова освіта для дідуся та бабусі»;
  • Об'єднання муніципальних мистецьких колективів Івано-Франківська – проєкт «Жіночий костюм  ̶  сценічний вигляд репрезентації муніципальної капели бандуристів»;
  • Дитяча музична школа №2 ім. В. Барвінського – проєкт «Обладнання для мультимедійного класу»;
  • Центр культури і мистецтв – проєкт «Сценічний вигляд хору «Галицькі передзвони» - важливий аспект у концертній діяльності колективу»;
  • Народний дім с. Микитинці – проєкт «Ефективне тепло в Народному домі – збереження комфорту і здоров'я»;
  • Будинок культури с. Братківці – проєкт «Сценічні костюми для учасників народного аматорського колективу «Братчина»;
  • Будинок культури с. Колодіївка – проєкт «Сценічні костюми для учасників вокальних колективів Будинку культури с. Колодіївка».

У міській цільовій програмі «Бюджет участі» перемогу отримали:

  • Народний дім «Княгинин» з проєктом «Акустичне обладнання для вокального квінтету «ADORO»;
  • Бібліотека-філія №26 (с. Камінне) – «Мультимедійне обладнання для Каміннецької сільської бібліотеки».

Так, перемога в конкурсі проєктів та міській програмі «Бюджет участі» дала можливість отримати кошти на реалізацію своїх ідей та потреб. На даний час реалізовано всі проєкти, тож працівники закладів та установ культури активно користуються комп'ютерною технікою, побутовою технікою (LED екран, LED лампа, проєктор), сценічними костюмами та музичною апаратурою, придбаною для своїх колективів, а також новими металопластиковими вікнами, які змогли закупити за грантові кошти.

Департамент культури Івано-Франківської міської ради вітає переможців конкурсу з успішною реалізацією проєктів!

Поділіться цим дописом на: