ЗАКЛАДИ КУЛЬТУРИ РЕАЛІЗУЮТЬ СІМ ПРОЄКТІВ

ЗАКЛАДИ КУЛЬТУРИ РЕАЛІЗУЮТЬ СІМ ПРОЄКТІВ

Щорічно в Івано-Франківську оголошується міський конкурс проєктів та програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства. Заклади та установи  культури завжди активно долучаються до участі в даному конкурсі. Зокрема, цьогоріч було подано 13 проєктних заявок, а 7 з них отримали перемогу.

Перемога у даному конкурсі дає можливість отримати бюджетні кошти на реалізацію своїх ідей. У закладів культури таких ідей завжди дуже багато, тож даний конкурс - це ще один спосіб знайти додаткові кошти для їх здійснення. Цього року робота закладів у даному напрямку особливо активізувалася і, якщо минулі роки подавалось тільки по кілька проєктних заявок, то сьогодні ми маємо сім переможців. Зокрема:

  • Івано-Франківська міська централізована бібліотечна система, назва проєкту «Цифрова освіта для дідуся та бабусі»;
  • Об'єднання муніципальних мистецьких колективів Івано-Франківська, проєкт «Жіночий костюм  ̶  сценічний вигляд репрезентації муніципальної капели бандуристів»;
  • Дитяча музична школа  №2 ім. В. Барвінського – назва проєкту «Обладнання для мультимедійного класу»;
  • Центр культури і мистецтв – проєкт «Сценічний вигляд хору «Галицькі передзвони» - важливий аспект у концертній діяльності колективу»;
  • Народний  дім  с. Микитинці – проєкт «Ефективне тепло в Народному домі – збереження комфорту і здоров'я»;
  • Будинок культури с. Братківці – проєкт «Сценічні костюми для учасників народного аматорського колективу «Братчина»;
  • Будинок культури с. Колодіївка -  проєкт «Сценічні костюми для учасників вокальних колективів Будинку культури с. Колодіївка».

Так, саме сьогодні, 26 травня 2021 року, у залі засідань Івано-Франківської міської ради відбулося нагородження переможців конкурсу. Грамоти переможцям вручив секретар міської ради Віктор Синишин.

Підтрамати та привітати колег з успіхом у проєкті прийшла і директорка Департаменту культури Надія Загурська. Адже справді, перемога одразу семи проєктів - це хороший результат для закладів культури.

Вітаємо учасників з перемогою та бажаємо успішної реалізації проєктів!

Поділіться цим дописом на: