ЗАКРИТТЯ МОБІЛЬНОГО ПАВІЛЬЙОНУ

ЗАКРИТТЯ МОБІЛЬНОГО ПАВІЛЬЙОНУ

3 жовтня 2021 року, на площі перед Івано-Франківською міською радою, відбулося закриття мобільного павільйону House of Europe, який розпочав свою роботу 10 вересня.

Мобільний павільйон – це регіональне «представництво» House of Europe, яке мандрує українськими містами, щоб на кілька тижнів стати магнітом для місцевих жителів, тимчасовим центром культури, мистецтва та цікавих ідей.

Впродовж трьох тижнів мешканці та гості Івано-Франківської міської територіальної громади мали можливість відвідати цікаві лекції, дискусії, воркшопи та презентації, побувати на концерті українського музичного етногурту «ДахаБраха», подивитися ексклюзивні фільми на великому екрані просто неба, а також дізнатися про грантові можливості від Європейського Союзу для України.

З усіма подіями «франківського мобільного павільйону» можна ознайомитися за посиланням на сторінках: «Тепле Місто» www.facebook.com/warmifua, «House of Europe» www.facebook.com/houseofeurope.org.ua, «House of Europe в Івано-Франківську» www.facebook.com/events/540613893812398/, а також на сторінці «Культурна мапа Івано-Франківська» www.facebook.com/KulturnaMapaIF.

Мобільний павільйон у нашому місті відбувся за організаційної підтримки платформи «Тепле Місто» та програми House of Europe, а також за сприяння Івано-Франківської міської ради.

Поділіться цим дописом на: