ЗАЛИШ МИШКУ - ВІЗЬМИ КНИЖКУ

ЗАЛИШ МИШКУ - ВІЗЬМИ КНИЖКУ

Щосереди працівники бібліотеки-філії №4 організовують цікаве пізнавально-творче дозвілля для своїх найменших читачів у одному із дворів, що знаходиться поруч із бібліотекою в рамках проєту «Бібліотека у дворах». Цієї середи говори про професії.

Так, 20.07. 2022 р., традиційно о 15.00 годині, у дворі будинку, в якому знаходиться бібліотека, працівники бібліотеки-філії №4 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради провели бібліопікнік «Залиш мишку-візьми книжку». Тема заходу - «Я обираю професію».

Бібліотекарі підготували цікаву інформацію про старовинні професії і професії сучасності. Учасники заходу мали можливість відчути себе дорослими людьми й обрати собі заняття шляхом веселої лотерейки. А ще, дітлахи з радістю ділилися планами на майбутнє з відповідями на запитання «Ким я хочу стати?».

Всім сподобалась книга, яку представили бібліотекарі «Я обираю професію» С. Санжа. А також, розгадували загадки про професії, співали пісень і грали в рухливі ігри, «Бінго», доміно та ін.

Захід ніс навчально-розважальний характер і пройшов весело, динамічно, як завжди на високому позитиві.

Чекаємо нових зустрічей.

Більш детальна інформація представлена на нашій сторінці у мережі Фейсбук.

Бережіть себе. Будьте здорові!

Відповідальні за проведення Ліктей Н.К., Магас М.М.

 

Поділіться цим дописом на: