ЗАПАЛЕННЯ ВИФЛИЄМСЬКОГО ВОГНЮ У БЕРЕЗІВЦІ

ЗАПАЛЕННЯ ВИФЛИЄМСЬКОГО ВОГНЮ У БЕРЕЗІВЦІ

У передобідню пору 26 грудня територія храму с. Березівка була заповнена березівчанами та гостями села. На святковий захід запалення Вифлеємського Вогню та відкриття ялинки із чудовим дійством - живим вертепом - поспішали діти та дорослі. Їх чекали музичні та словесні привітання з нагоди Різдва Христового та Нового року, а також танці та веселі забави.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків та радник міського голови Василь Римик привітали зі святом Різдва Христового, з прийдешнім Новим роком дітей, а також усіх, хто вірить у справжні дива. Побажали здоров’я, гарного настрою, нових здобутків, миру та злагоди, щедрості та благословення Новонародженого Ісуса, Його прихильності та опіки.

Концертну програму присутнім подарували колективи Березівки: «Калина», «Берізка», хор «Аксіос», дитячий ансамбль «Світанок», почули соло сестричок та разом затанцювали банс «Новий рік, привіт!», який провела Вікторія Рудницька.

Новорічна ялинка засяяла вогнями під гучні оплески, а також кожен присутній зміг зробити фотографію із тваринами живого Вертепу.

Запалення Вифлеємської Зірки та запалення новорічної Ялинки стало початком циклу заходів Нового року та Різдва Христового у Березівці.

Бажаємо усім щасливого Різдва та на весь рік добра!

Поділіться цим дописом на: