ЗАПРОШУЄМО ФРАНКІВЦІВ ДО УЧАСТІ У СТВОРЕННІ ВЕЛИКОДНЬОЇ ІНСТАЛЯЦІЇ

ЗАПРОШУЄМО ФРАНКІВЦІВ ДО УЧАСТІ У СТВОРЕННІ ВЕЛИКОДНЬОЇ ІНСТАЛЯЦІЇ

До свята Воскресіння Христового Департамент культури Івано-Франківської міської ради вирішив підготувати чудову великодню інсталяцію в центрі міста – «Великоднє диво». Це буде святкове писанкове дерево, до створення якого можуть долучитися усі небайдужі франківці.

Менше, ніж за місяць ми святкуватимемо Великдень. Щоб додати хорошого великоднього настрою містянам та гостям Івано-Франківська працівники закладів культури та закладів освіти ось уже кілька тижнів натхненно готують крашанки, які стануть основою барвистого писанкового дерева в центрі міста.

До створення інсталяції можуть долучитись усі охочі. Для цього пропонуємо переглянути відео, щоб навчитись як видувати курячі яйця та належним чином підготувати крашанки, прикрасивши їх кольоровими стрічками. 

Тож, дорогі франківці, запрошуємо Вас активно долучитись до акції і приносити підготовлені крашанки у наступні заклади культури:

- Міський Народний дім (вул. Вовчинецька, 188);

- Центр культури і мистецтв (вул. Т. Шевченка, 1);

- Муніципальний Центр дозвілля (вул. Набережна Стефаника, 42);

- Бібліотека-філія №3 (вул. Г. Хоткевича, 52а);

- Бібліотека-філія №14 (вул. О. Довженка, 12).

Звідти крашанки потраплять на писанкове дерево, ставши окрасою нашої інсталяції, та будуть тішити око і серце перехожим. Хто ж захоче безпосередньо сам повісити свою писанку на дерево, Департамент культури повідомить коли, де і як це можна буде зробити.

Давайте разом творити незабутні миті у житті нашого міста!

Телефон для довідок: 75-05-91

Поділіться цим дописом на: