ЗАПРОШУЄМО ВІДВІДАТИ БЛАГОДІЙНИЙ АУКЦОН НА ПІДТРИМКУ ЗСУ

ЗАПРОШУЄМО ВІДВІДАТИ БЛАГОДІЙНИЙ АУКЦОН НА ПІДТРИМКУ ЗСУ

18 серпня у палаці Потоцьких відкрилася благодійна виставка-аукціон «Наш дім – Україна», авторства криворізьких художників, зокрема – Ірини Липень. 23 серпня о 15.00 год відбудеться аукціон, а всі виручені кошти будуть спрямовані на підтримку ЗСУ.

На виставці представлені відпрацьовані боєприпаси та військова амуніція, які за допомогою умілих рук криворізьких мистців перетворились на мистецькі об’єкти. Франківці та гості міста до 23 серпня мають можливість познайомитись зі страшними, але водночас тепер красивими, експонатами.

Як стверджують організатори виставки «ти повинен робити добро із зла, бо його більше нема із чого робити». Тому запланували продажем цього жахливого знаряддя вбивств, в яке мистці спробували вдихнути душу, залучити кошти на підтримку Збройних Сил України.

Тож запрошуємо всіх охочих 23 серпня о 15.00 год взяти участь в аукціоні. А щоб ви краще орієнтувались серед пропонованих лотів, запрошуємо попередньо познайомитись із ними тут та олюбувати найкращий на свій смак.

Організатори виставки та аукціону - Департамент культури Івано-Франківської міської ради та Палац Потоцьких «Простір Інноваційних Креацій «Палац».

Поділіться цим дописом на: