ЗАСІДАННЯ КЛУБУ РУКОДІЛЬНИКІВ «HAND MADE»

ЗАСІДАННЯ КЛУБУ РУКОДІЛЬНИКІВ «HAND MADE»

Ворог програє і від того лютує. Нещадно нищить міста і села. Та український народ не здається. Навіть діти в таких екстремальних умовах, як повітряна тривога, не лякаються, а продовжують жити своїми дитячими фантазіями і мріями.

Так, 21 жовтня, в Будинку культури села Вовчинець учні 4А класу (класний керівник Білінська Оксана Михайлівна) взяли участь у засіданні клубу рукодільників «HAND MADE» під назвою «Багатство жовтня», яке було проведено в укритті, де діти були в безпеці, поки була оголошена повітряна тривога.

Незважаючи на те, що вони були в укритті, це ніяким чином не повпливало на результат роботи. Діти з іще більшим захопленням та цікавістю виготовляли свої осінні вироби. А виготовляли їх із жолудів, каштанів, шишок, сухого осіннього листя, прутиків, різних декоративних елементів та інших підручних матеріалів. Було гаряче, бо всі завзято працювали. Кожен виріб був неперевершеним.

А іще дітки посмакували різними солодкими смаколиками.

Шкода, що через повітряну тривогу не вдалося втілити заплановий перегляд українського кінофільму «Пекельна хоругва або Козацьке Різдво» в рамках Національного туру «Кіно заради Перемоги». Але наші відважні Воїни позбивають усі ворожі ракети і щасливе дитинство буде у кожної дитини під мирним небом нашої неньки України.

Поділіться цим дописом на: