ЗАСІДАННЯ КЛУБУ РУКОДІЛЬНИКІВ "HAND MADE" БУДИНКУ КУЛЬТУРИ С. ВОВЧИНЕЦЬ

ЗАСІДАННЯ КЛУБУ РУКОДІЛЬНИКІВ "HAND MADE" БУДИНКУ КУЛЬТУРИ С. ВОВЧИНЕЦЬ

Осінь! Золота осінь!Осінь можна з повним правом назвати найбільш щедрою порою року – в цю прекрасну і дивовижну пору людина збирає врожай з полів, городів, лісів. Крім усіляких смаколиків, осінь щедро дарує і різноманітний матеріал для дитячої та дорослої творчості – ялинові й соснові шишечки, плоди каштанів, жолудів, яскраве листя. Повертаючись з прогулянки в парку або в лісі, можна назбирати шишки, листя, жолуді та інші доступні природні матеріали. Принесені додому матеріали можна використати  для створення різного роду фігурок і композицій з них.

Тому 28 вересня 2021року о 14.00 год відбулося засідання клубу рукодільників  «HAND MADE» Будинку культури с. Вовчинець, на якому  учасники клубу разом з керівником Наталією Шевчук та творчими працівниками  виготовляли, творили, фантазували,  креативили осінні «Вересневі загадки»: фігурки звірів, пташок, грибочки, маленьких кумедних чоловічків, веселих смайликів, тощо. Діти придумували різні цікавинки та з задоволенням викладали їх у виріб, а дорослі згадували своє дитинство, долучившись до своїх діток.

Вироби, виготовлені зі знайдених лісових матеріалів підійдуть як для свята осені, так і для інших урочистих випадків. Вони стануть прикрасою інтер’єру,  композицією для саду,  для школи,  підійдуть вони і для розвиваючих занять з малюками, подарують веселий настрій навіть в погану осінню погоду. 

Поділіться цим дописом на: